'Le San Diego' Nice Holiday Apartment

een Schitterend 3 Tweepersoons Slaapkamer Vakantie Appartement in Nice geschikt voor 2 - 6 personen aan de Promenade des Anglais met Terras en zeezicht (klik hier voor een beschrijving in het Nederlands)


Hoe te reserveren?


Hieronder vindt U onze altijd up-to-date zijnde beschikbaarheidskalender. U kunt de prijs per week zien door met de muis over de verschillende data van de kalender heen te schuiven.
Door de aankomst- en vertrekdata en het aantal gasten in te voeren en op "continue" te klikken, krijgt U meteen de totaalprijs te zien inclusief eventuele kortingen of toeslagen die in die periode gelden.  U kunt de reservering op het zelfde moment online laten bevestigen. 

Hoe te betalen?
Als U bovenstaande heeft doorlopen kunt U op twee manieren betalen
:

Betaling per Credit Card....
Voor Uw gemak en veiligheid; RentalSystems vraagt voor deze service en toeslag van 2,5 %.

.... of betaal per bank
naar een Nederlandse bankrekening.

Indien U per bank wilt betalen kunt U eerst online Uw data vast laten zetten, maak dan in de "Other Information" box een notitie dat U per bank wilt betalen.

Uiteraard kunt U onze kalender ook enkel raadplegen voor de beschikbaarheid en hier per e-mail Uw reservering kenbaar maken. Vermeld dan Uw naam en adres, de aankomst- en vertrekdata, aantal personen en eventuele specifieke wensen.

©Powered by Rentalsystems.com Property management

Algemene voorwaarden

Check-in is na 15.00 uur (kan evt in de ochtend als het geen wisseldag is), check-out is om 10.00 uur. Bij aankomst tussen 19.45 uur en 22.15 uur moet er 40 euro contact aan de managing agent betaald worden. Na 22.30 uur is dit 70 euro. Na 1 uur 's nachts is er geen check-in mogelijk!

Wij nemen bij reservering een aanbetaling van 20%, de restsom dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te worden voldaan. Bij een reservering binnen 8 weken voor aankomst dient het gehele bedrag te worden voldaan.

Aanbetalingen kunnen niet gerestitueerd worden, tenzij wij tegen dezelfde prijs een andere reservering kunnen aannemen.

Hoog seizoen:

Van mei tot en met oktober geldt er een minimum verblijf van een week, bij voorkeur beginnend en eindigend op een zaterdag.

Laag seizoen:

Voor de rest van het jaar geldt er een minimum verblijf van 3 nachten, aankomst- en vertrekdag kan om het even welke dag zijn.

Voor een verblijf van 3-5 nachten is er een eenmalige toeslag van EUR 100,-. Deze toeslag is niet van toepassing op een verblijf van 6 nachten of meer.

Lang wintertarief. Onze prijzen zijn reeds verlaagd in het winterseizoen. Maar bij een verblijf van 3 weken in de periode van november – februari ontvangt U een extra korting van 15,5%.